Az elmúlt évek során lehetőségünk volt saját, illetve belsőépítészek tervei alapján számos üzletberendezést gyártani és beépíteni. Eddigi munkáink során készítettünk: éttermet, pékséget, cukrászdát, borozót, könyváruházat, színpadi látványbútort, kiállítási standot, orvosi várót és rendelőt, irodai berendezéseket. Szinte az ország összes nagyobb városában dolgoztunk. Megrendelői kérésre amennyiben szükséges, úgy nyitvatartási időn kívül építjük be a legyártott bútorokat a zavartalan üzletmenet érdekében.

 

Cégünk nagy figyelmet fordít a lakossági megrendelésekre az éjjeli szekrénytől akár a komplett lakásbútorozásig. Igény szerint
e-mail-ben vagy kérésre személyesen otthonában keressük fel az árajánlat készítés kapcsán. Lehetőség van hozott tervek alapján vagy általunk készített látványterv alapján legyártani a bútorokat, illetve cégünkkel együtt dolgozó lakberendezők segítségét is kérhetik.

ÓDOR

Ódor és Társa Bt., Cím: 7814 Ócsárd, Ady Endre u. 18. 
E-mail: info@odorbutor.hu       Mobil: 06/70-773-50-31

egyedi bútorgyártás

Üdvözöljük oldalunkon!

Reméljük, személyünkben megtalálja partnerét az elképzeléseihez! Tapasztalatunkkal és szaktudásunkkal segítséget nyújtunk álmai megvalósításához  a tervezéstől a kivitelezésig.