Vállalkozásunk 12 éves tapasztalattal rendelkezik a bútorgyártás területén.

Az első években klasszikus családi asztalosműhelyként kezdtük meg

a tevékenységünket. Jellemzően ebben

az időben konyhabútorok, nappali és hálószobai bútorok gyártásával foglalkoztunk egyedi lakossági megrendelésekre. Ezek gyártásával és tervezésével mind a mai napig foglalkozunk. A bútorokat laminált bútorlapból igény szerint tömör fából készítjük a tervek alapján. 2004-től

kezdtünk el üzletberendezések gyártásával is foglalkozni amely lehetővé tette számunkra a  telephely és géppark modernizációt.

A műhely mérete és kapacitása már megengedi a kis és közepes szériás bútorok rövid határidejű gyártását és beépítését.

Munkáink során szinte az ország összes nagyobb városában dolgoztunk. Megrendelői kérésre amennyiben szükséges úgy nyitvatartási időn kívül építjük be a
legyártott bútorokat a zavartalan üzletmenet érdekében. Gépparkunk és kollégáink tudása lehetővé teszi, hogy egy-két kivételes munkafázistól eltekintve nem kell alvállalkozót bevonnunk a munkáinkba.
Ezzel is tudjuk biztosítani, hogy a vállalt határidőket tartani tudjuk a megrendelői igénynek megfelelően. Az elmúlt évek egyik legszebb és legnagyobb munkája Budapesten az Andrássy úton található Párisi Nagy Áruház és Galéria teljes bútorozási munkája volt. Az évek során könyvesboltok, vinotékák, kávézok, rendelők bútorozási munkáit végeztük el a megrendelőink elégedettségére. 

 

 

Ódor és Társa Bt.

Cím: 7814, Ócsárd,

Ady Endre u. 18. 

Tel.: Fax.: 72/227-476

E-mail: info@odorbutor.hu

 

 

 Műhelyvezető:

Rémes Gábor

Mobil: 06/70-773-50-31

 

  

Ügyvezető:
Ódor Tibor

Mobil: 06/70-319-03-17

Ódor és Társa Bt., Cím: Ócsárd, Ady Endre u. 18. 7814,
E-mail: info@odorbutor.hu       Mobil: 06/70-773-50-31